dEUS

Muziek is altijd belangrijk geweest voor mij. Ik heb nooit zelf muziek gespeeld, maar groeide op met Studio Brussel als standaard radiozender in ons huis. Aanvankelijk was ik redelijk passief met muziek bezig. Ik had wel mijn favoriete nummers, maar wist nooit de naam er van of van welke artiest ze waren. Ik stelde mij gewoon tevreden met wat ik op de radio te horen kreeg.
dEUS kreeg ik op Studio Brussel al te horen van wanneer ik nog heel erg jong was, maar het was de eerste band waarvan ik hun nummers later weer herontdekte. Dat kwam omdat ik op een bepaald moment de portable CD player van mijn vader ontvoerd had naar mijn kamer, samen met wat CDs van hem. De CD ‘no more loud music’ van dEUS was één van die CDs. Deze CD was een verzamel album met hun beste nummers. Ik herkende deze liedjes van op de radio, maar wist totaal niet van wie ze waren. Wekenlang heb ik deze CD iedere nacht beluisterd. Het was dankzij deze ontdekking dat ik echt begon met het opvolgen van groepen.

Het nummer instant street is één van de nummers van op ‘no more loud music’. Ik herinner me vooral dat de prachtige outro van dit nummer zich dagenlang bleef afspelen in mijn hoofd. Jammergenoeg is er voor de videoclip wat geknipt aan het einde van het nummer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s